Overslaan en naar de inhoud gaan

NL-Food Security Alliance

Bodemliefde is een trotse partner van NL-Food Security Alliance (NL-FSA).

Voedselzekerheid is wereldwijd een van de grootste uitdagingen. Deze uitdagingen worden verergerd door klimaatverandering en treffen als eerst de meest kwetsbare mensen.

De NL-Food Security Alliance (NL-FSA) is een gemeenschap van voornamelijk Nederlandse bedrijven en instellingen die samenwerken bij het creëren van op maat gemaakte en duurzame oplossingen voor de agro-food sector. De NL-FSA levert producten en diensten vanuit verschillende expertises en draagt ​​bij aan de ontwikkeling van een winstgevende en duurzame agribusiness in Afrika en Azië.

De alliantie streeft ernaar om haar doelen te bereiken en tegelijkertijd bij te dragen aan de SDG's (Sustainable Development Goals). De NL-FSA werkt op een duurzame manier met respect voor mens, milieu en klimaatverandering.

 

Sustainable development goals

 

Het bieden van oplossingen voor klimaatverandering, migratie, voedselzekerheid en groeivertraging wordt bereikt door de menselijke behoeften te verbeteren, banen te creëren en de waarde van water, landbouw en voedsel te verhogen. Lees verder op de website van NL-FSA.

Bekijk meer projecten

Compostthee bij Kwekerij van Houtum

Kwekerij van Houtum gebruikt de TB-900 compostthee-machine van Bodemliefde.

Bekijk project

Mest, compost en compostwormen

Van afvalstof naar grondstof met behulp van compostwormen.

Bekijk project

Chinampa in de Polder

Een concept voor de herontwikkeling van het Nederlandse veenweidegebied.

Bekijk project