Bodemliefde

Iedere zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur en woensdag van 16:00 tot 18:30 openen wij de deuren van onze authentieke boerderijwinkel. Je bent van harte welkom om sfeer te komen proeven op onze bijzondere tuinderij, we leiden je graag rond. Ook vertellen we je met plezier over onze visie op de bodem en hoe belangrijk deze basis is voor het telen van die bijzonder smaakvolle groenten die bij ons van het land komen. De explosief groeiende rijkdom in de bodem kun je zelf ervaren in de weelderigheid die je om je heen ziet: insecten, vogels, kleine dieren, planten… en natuurlijk onze groenten. De liefde die wij geven krijgen we ruimschoots weer terug en daar delen we graag in met jou!

De producten in de boerderijwinkel:

Uitloop eieren

Doosjes van 6 en 10 eieren
Op Innofields lopen 30 Lohman Brown kippen. Onze kippen krijgen biologische voeding, vers water en daarnaast kunnen ze de hele dag rond scharrelen, eten ze gras, wormen en insecten

Bloemenhoning

Op Tuinderij Bodemliefde staan 5 bijenkasten. Onze gepassioneerde Imker Gerrit Willems onderhoud de bijenvolken. Hij oogst de honing voor de winkel.

Walnoten / zakken van een halve kilo


Op de tuinderij staan 10 notenbomen. De walnoten van deze oogst zijn in de herfst verzameld door onze vrijwilligers. De bomen bieden beschutting voor de productie tuin.
Walnoten bevatten omgega 3 (goede vetten), eiwitten, vitamine E en magnesium. Super gezond dus!

Fruit

Er groeien verschillende soorten fruit op de tuinderij. Van pruimensoorten en roodfruit tot appels.

Groenten

Naast de groentepakketten kun je losse seizoensgroenten kopen in de boerderijwinkel.