Bodemliefde

Activiteiten in de tuin

Open dag

Open dag In de herfst van het eerste seizoen van Bodemliefde stonden onze tuinpoorten begin oktober wagenwijd open voor iedereen. Een heuse open dag op het terrein van InnoFields....

Lees verder

Tuiny forest

Tuiny forest Zo ongeveer als de blaadjes van de bomen vallen, begint het plantseizoen voor bomen en heesters. De groeikracht die tot die tijd bovengronds plaatsvond duikt dan onder...

Lees verder

Ontdek het laatste nieuws en de boeiende ontwikkelingen bij Tuinderij Bodemliefde! Hieronder vind je een overzicht van al onze nieuwsbrieven, waarin we je meenemen in de wereld van duurzame landbouw, ecologisch tuinieren en alles wat er gebeurt op Tuinderij Bodemliefde. Duik in de details en blijf op de hoogte van onze passie voor gezonde bodems en een bloeiende toekomst. Lees verder en laat je inspireren door de groeiende beweging van Bodemliefde.

Ontwikkelingen

Spiraal kruidentuin voor restaurants

Het gebruik van verse kruiden in je keuken geeft een zeer belangrijke waarde aan je eten, zeker als je deze kruiden zelf op een ecologische manier kunt produceren.

We zijn op zoek naar een product dat gemakkelijk te onderhouden is, met esthetische waarde en vooral functioneel als het gaat om het produceren en oogsten van verse kruiden uit je tuin.

De Bodemliefde Spiraal kruidentuin probeert al deze wensen te bieden, een compleet pakket met daarin de opbouw van de spiraal, de ecologische mest die het nodig heeft en een grote variatie en keuze aan kruiden die je wilt produceren.